Summerdarkness

Summerdarkness Utrecht Underground Gothic Lifestyle Event Summerdarkness beslaat de hele Utrechtse binnenstad. Kerkconcerten, een Fantasy-markt, modeshows, dansnachten en gratis entree tot musea voor goths, emo’s en andere adepten van de donkerder uitingen van popcultuur. Concerten van Vive La Fête, The Royal Death, Christian Death, Clan Of Xymox, Faun, Alien Vampires, Gothika in Tivoli, De Helling, enz. Ter bescherming van spinnenwebjurken en zombiekapsels zijn er Summer Darkness-paraplu’s te koop. 8 t/m 10 aug, blokkenschema op www.summerdarkness.nl.
Summerdarkness Utrecht Underground Gothic Lifestyle Event Summerdarkness beslaat de hele Utrechtse binnenstad. Kerkconcerten, een Fantasy-markt, modeshows, dansnachten en gratis entree tot musea voor goths, emo’s en andere adepten van de donkerder uitingen van popcultuur. Concerten van Vive La Fête, The Royal Death, Christian Death, Clan Of Xymox, Faun, Alien Vampires, Gothika in Tivoli, De Helling, enz. Ter bescherming van spinnenwebjurken en zombiekapsels zijn er Summer Darkness-paraplu’s te koop. 8 t/m 10 aug, blokkenschema op www.summerdarkness.nl. Janik, Chris

Utrecht

Underground Gothic Lifestyle Event Summerdarkness beslaat de hele Utrechtse binnenstad. Kerkconcerten, een Fantasy-markt, modeshows, dansnachten en gratis entree tot musea voor goths, emo’s en andere adepten van de donkerder uitingen van popcultuur. Concerten van Vive La Fête, The Royal Death, Christian Death, Clan Of Xymox, Faun, Alien Vampires, Gothika in Tivoli, De Helling, enz. Ter bescherming van spinnenwebjurken en zombiekapsels zijn er Summer Darkness-paraplu’s te koop.

8 t/m 10 aug, blokkenschema op www.summerdarkness.nl.