Royal Mile

Royal Mile Apeldoorn Tot en met 28 september kunnen liefhebbers van mooie borders genieten van The Royal Mile in Park Berg en Bos. Daar heeft Jacueline van der Kloet met tien tuinontwerpers uit Europa een 1,6 km lange kleurrijke border laten ontwerpen. Het eerste gedeelte bevat vaste planten, groepen bodembedekkers met hogere vaste planten. Het tweede deel is gevuld met zomerbloemen. The Royal Mile, Park Berg en Bos. T/m 28 sept. Di t/m zo 10-18u. T/m 30 aug op vr en za tot 22u. Entree met Triënnalepas. Inl 055-3553017 & www.accresapeldoorn.nl/natuur/bergenbos
Royal Mile Apeldoorn Tot en met 28 september kunnen liefhebbers van mooie borders genieten van The Royal Mile in Park Berg en Bos. Daar heeft Jacueline van der Kloet met tien tuinontwerpers uit Europa een 1,6 km lange kleurrijke border laten ontwerpen. Het eerste gedeelte bevat vaste planten, groepen bodembedekkers met hogere vaste planten. Het tweede deel is gevuld met zomerbloemen. The Royal Mile, Park Berg en Bos. T/m 28 sept. Di t/m zo 10-18u. T/m 30 aug op vr en za tot 22u. Entree met Triënnalepas. Inl 055-3553017 & www.accresapeldoorn.nl/natuur/bergenbos

Apeldoorn

Tot en met 28 september kunnen liefhebbers van mooie borders genieten van The Royal Mile in Park Berg en Bos. Daar heeft Jacueline van der Kloet met tien tuinontwerpers uit Europa een 1,6 km lange kleurrijke border laten ontwerpen. Het eerste gedeelte bevat vaste planten, groepen bodembedekkers met hogere vaste planten. Het tweede deel is gevuld met zomerbloemen.

The Royal Mile, Park Berg en Bos. T/m 28 sept. Di t/m zo 10-18u. T/m 30 aug op vr en za tot 22u. Entree met Triënnalepas. Inl 055-3553017 & www.accresapeldoorn.nl/natuur/bergenbos