Monika Buch

Monika Buch Amersfoort Het Mondriaanhuis toont werk van Monika Buch onder de titel Waarheid en waarneming . Buch (Valencia, 1936) exposeerde o.a. in het Stedelijk Museum Amsterdam. In haar werk tast Buch de grenzen van de waarneming af en onderzoekt de relatie tussen vorm en kleur. Over haar jeugd in Valencia zegt ze: „het zijn het licht, de kleuren, de zee, mozaïeken, tegels en andere restanten uit de Arabische tijd, die mijn esthetische voorkeuren hebben beïnvloed. T/m 19 okt. Mondriaanhuis, Kortegracht 11, Amersfoort. Di t/m vr 10-17u. Za & zo 13-17u. Inl 033 4620180 www.mondriaanhuis.nl

Amersfoort

Het Mondriaanhuis toont werk van Monika Buch onder de titel Waarheid en waarneming . Buch (Valencia, 1936) exposeerde o.a. in het Stedelijk Museum Amsterdam. In haar werk tast Buch de grenzen van de waarneming af en onderzoekt de relatie tussen vorm en kleur. Over haar jeugd in Valencia zegt ze: „het zijn het licht, de kleuren, de zee, mozaïeken, tegels en andere restanten uit de Arabische tijd, die mijn esthetische voorkeuren hebben beïnvloed.

T/m 19 okt. Mondriaanhuis, Kortegracht 11, Amersfoort. Di t/m vr 10-17u. Za & zo 13-17u. Inl 033 4620180 www.mondriaanhuis.nl