Mahler II met Vladimir Ashkenazy

Mahler II met Vladimir Ashkenazy Arnhem Het Europees Jeugdorkest speelt olv van Vladimir Ashkenazy tijdens de Gelderse Muziekzomer de monumentale Tweede symfonie ‘Auferstehung’ van Gustav Mahler in de Arnhemse concertzaal Musis Sacrum. Het Nederlands Concertkoor, aangevuld met de beste Gelderse koorzangers, zingt in de grootse finale. Solisten zijn de Belgische sopraan Griet De Geyter en de Nederlandse mezzo Carina Vinke, die beide les kregen van Mahlerveterane Jard van Nes. European Union Youth Orchestra: 16 aug 20u15. Res.: www.muziekzomer.nl; 0900 1122344 Saunders, Keith

Arnhem

Het Europees Jeugdorkest speelt olv van Vladimir Ashkenazy tijdens de Gelderse Muziekzomer de monumentale Tweede symfonie ‘Auferstehung’ van Gustav Mahler in de Arnhemse concertzaal Musis Sacrum. Het Nederlands Concertkoor, aangevuld met de beste Gelderse koorzangers, zingt in de grootse finale. Solisten zijn de Belgische sopraan Griet De Geyter en de Nederlandse mezzo Carina Vinke, die beide les kregen van Mahlerveterane Jard van Nes.

European Union Youth Orchestra: 16 aug 20u15. Res.: www.muziekzomer.nl; 0900 1122344