Karin Arink

Karin Arink Schiedam Tot en met 12 oktober is in het Stedelijk Museum Schiedam de overzichtstentoonstelling States of Self van Karin Arink (Delft, 1967). In de solopresentatie zijn foto’s, sculpturen, (ruimtelijke) tekeningen en animaties van de laatste twee decennia te zien. Het werk van Karin Arink gaat over het lichaam dat zich blootgeeft of juist verbergt, over de lichamelijke ontmoeting met de ander en – sinds ze zelf moeder is – over het lichaam als plek voor de ander. Stedelijk Museum Schiedam, Hoogstraat 112-114, Schiedam Di t/m zo 10-17u. Inl 010-246 3666.

Schiedam

Tot en met 12 oktober is in het Stedelijk Museum Schiedam de overzichtstentoonstelling States of Self van Karin Arink (Delft, 1967). In de solopresentatie zijn foto’s, sculpturen, (ruimtelijke) tekeningen en animaties van de laatste twee decennia te zien. Het werk van Karin Arink gaat over het lichaam dat zich blootgeeft of juist verbergt, over de lichamelijke ontmoeting met de ander en – sinds ze zelf moeder is – over het lichaam als plek voor de ander.

Stedelijk Museum Schiedam, Hoogstraat 112-114, Schiedam Di t/m zo 10-17u. Inl 010-246 3666.