Iris Kensmil

Iris Kensmil Oss Museum Jan Cunen toont werk van Iris Kensmil en Wafae Ahalouch el Keriasti. Er is werk op papier, wandschilderingen, schilderijen en installaties. Beide kunstenaars tonen maatschappelijk engagement, met de nadruk op hoe macht en onmacht, schuld en onschuld het menselijk handelen bepalen. Kensmil verwijst naar postkoloniale onderwerpen en het zwarte zelfbewustzijn waarbij ze put uit eigen herinneringen en Afro-Amerikaans historisch tekst- en beeldmateriaal. T/m 31/8 Museum Jan Cunen, Molenstraat 65, Oss. Di t/m zo 12u30-16u30. Gratis. Inl 0412-629 328. Cox, Peter

Oss

Museum Jan Cunen toont werk van Iris Kensmil en Wafae Ahalouch el Keriasti. Er is werk op papier, wandschilderingen, schilderijen en installaties. Beide kunstenaars tonen maatschappelijk engagement, met de nadruk op hoe macht en onmacht, schuld en onschuld het menselijk handelen bepalen. Kensmil verwijst naar postkoloniale onderwerpen en het zwarte zelfbewustzijn waarbij ze put uit eigen herinneringen en Afro-Amerikaans historisch tekst- en beeldmateriaal.

T/m 31/8 Museum Jan Cunen, Molenstraat 65, Oss. Di t/m zo 12u30-16u30. Gratis. Inl 0412-629 328.