In de jungle (5)

In de jungle (5) klik@nrc.nl „Ik heb vrijwilligerswerk gedaan in Bolivia met dieren in de jungle”, mailt Lionne van Drunen uit Utrecht. „Hier sta ik met Nenita, het dikste vrouwtje van de spidermonkeys, die het blijkbaar makkelijker vond om de heuvel op te komen via mijn nek, in plaats van door de bomen te slingeren.” In de rubriek klik@nrc.nl staat elke dag een lezersfoto. Volgenden week het thema: ‘De vangst’. Verstuur de foto in jpg-formaat. Vergeet niet je naam, woonplaats en een beschrijving mee te sturen. De afgebeelde persoon moeten toestemming hebben gegeven voor publicatie. Nog steeds een van de meest populaire hobby’s: vissen. Ook een grote vis gevangen? Mail je foto’s naar klik@nrc.nl.
In de jungle (5) klik@nrc.nl „Ik heb vrijwilligerswerk gedaan in Bolivia met dieren in de jungle”, mailt Lionne van Drunen uit Utrecht. „Hier sta ik met Nenita, het dikste vrouwtje van de spidermonkeys, die het blijkbaar makkelijker vond om de heuvel op te komen via mijn nek, in plaats van door de bomen te slingeren.” In de rubriek klik@nrc.nl staat elke dag een lezersfoto. Volgenden week het thema: ‘De vangst’. Verstuur de foto in jpg-formaat. Vergeet niet je naam, woonplaats en een beschrijving mee te sturen. De afgebeelde persoon moeten toestemming hebben gegeven voor publicatie. Nog steeds een van de meest populaire hobby’s: vissen. Ook een grote vis gevangen? Mail je foto’s naar klik@nrc.nl.

„Ik heb vrijwilligerswerk gedaan in Bolivia met dieren in de jungle”, mailt Lionne van Drunen uit Utrecht. „Hier sta ik met Nenita, het dikste vrouwtje van de spidermonkeys, die het blijkbaar makkelijker vond om de heuvel op te komen via mijn nek, in plaats van door de bomen te slingeren.”