Foto’s uit St. Petersburg

Foto’s uit St. Petersburg Amsterdam Rusland was midden 19de eeuw een van de eerste landen die de uitvinding van de fotografie oppikte. De tentoonstelling St.-Petersburg in beeld toont ruim 100 foto’s uit de Hermitage collectie. Het toont het leven in St.-Petersburg in de 19de en begin 20ste eeuw, toen de stad het bruisend middelpunt was van het Russische Rijk. Wie nu St.-Petersburg bezoekt zal ontdekken dat het centrum van de stad en de Hermitage ondanks revolutie en oorlog bewaard zijn gebleven. Hermitage, Nieuwe Herengracht 14, Amsterdam T/m 24 aug dag 10-17u. Inl 020-5308751.

Amsterdam

Rusland was midden 19de eeuw een van de eerste landen die de uitvinding van de fotografie oppikte. De tentoonstelling St.-Petersburg in beeld toont ruim 100 foto’s uit de Hermitage collectie. Het toont het leven in St.-Petersburg in de 19de en begin 20ste eeuw, toen de stad het bruisend middelpunt was van het Russische Rijk. Wie nu St.-Petersburg bezoekt zal ontdekken dat het centrum van de stad en de Hermitage ondanks revolutie en oorlog bewaard zijn gebleven.

Hermitage, Nieuwe Herengracht 14, Amsterdam T/m 24 aug dag 10-17u. Inl 020-5308751.