Fireflies in the Garden

Fireflies in the Garden In 12 bioscopen In Fireflies in the Garden figureren een tirannieke vader, een timide moeder en een getroebleerde zoon. Ze vormen een familie vol verwijten, tussen vader en zoon vooral, maar tantes en neefjes zijn ook geïnfecteerd. Het is de vraag of alles na de plotselinge dood van moeder Julia Roberts, de katalysator van de gebeurtenissen, nog wel op te lossen is. Volgens regisseur Dennis Lee is het verhaal van zijn film semi-autobiografisch, vooral waar het gaat over welke mechanismen de familie bij elkaar houdt. Met: Julia Roberts, Willem Dafoe, Ryan Reynolds, Emily Watson Fireflies in the Garden Regie: Dennis Lee. Met: Julia Roberts, Willem Dafoe, Ryan Reynolds, Emily Watson.

In 12 bioscopen

In Fireflies in the Garden figureren een tirannieke vader, een timide moeder en een getroebleerde zoon. Ze vormen een familie vol verwijten, tussen vader en zoon vooral, maar tantes en neefjes zijn ook geïnfecteerd. Het is de vraag of alles na de plotselinge dood van moeder Julia Roberts, de katalysator van de gebeurtenissen, nog wel op te lossen is. Volgens regisseur Dennis Lee is het verhaal van zijn film semi-autobiografisch, vooral waar het gaat over welke mechanismen de familie bij elkaar houdt.

Met: Julia Roberts, Willem Dafoe, Ryan Reynolds, Emily Watson