Een gothic lolita in een kasteeltuin

Een gothic lolita in een kasteeltuin Haarzuilens. Leyla Cavusoglu (23) is een gothic lolita. Ze heeft een winkel in Bilthoven met uit Japan afkomstige gothic lolita-mode. Komende zondag organiseert ze een modeshow tijdens Summer Darkness, een gothic festival in Utrecht. De modeshow begint om 14 uur op het Domplein. Fotograaf Martijn van de Griendt fotografeerde haar eind april dit jaar op de Elf Fantasy Fair, op het terrein van Kasteel de Haar in het Utrechtse Haarzuilens. De foto van Van de Griendt komt in het boek Finding emo, dat begin september verschijnt. Van de Griendt en collega-fotograaf Jasper Groen zochten afgelopen jaar allerlei alternatieve ‘elfjes’ en metalheads op. En emo’s dus, gevoelige, alternatieve jongeren, van wie het uiterlijk een mengsel is tussen een gothic, een punk en een cyber. Meer over het boek en Summer Darkness via nrcnext.nl/links Foto Martijn van de Griendt Nederland, Haarzuilens, 20 april 2008 Elf Fantasy Fair foto/copyright: Martijn van de Griendt
Een gothic lolita in een kasteeltuin Haarzuilens. Leyla Cavusoglu (23) is een gothic lolita. Ze heeft een winkel in Bilthoven met uit Japan afkomstige gothic lolita-mode. Komende zondag organiseert ze een modeshow tijdens Summer Darkness, een gothic festival in Utrecht. De modeshow begint om 14 uur op het Domplein. Fotograaf Martijn van de Griendt fotografeerde haar eind april dit jaar op de Elf Fantasy Fair, op het terrein van Kasteel de Haar in het Utrechtse Haarzuilens. De foto van Van de Griendt komt in het boek Finding emo, dat begin september verschijnt. Van de Griendt en collega-fotograaf Jasper Groen zochten afgelopen jaar allerlei alternatieve ‘elfjes’ en metalheads op. En emo’s dus, gevoelige, alternatieve jongeren, van wie het uiterlijk een mengsel is tussen een gothic, een punk en een cyber. Meer over het boek en Summer Darkness via nrcnext.nl/links Foto Martijn van de Griendt Nederland, Haarzuilens, 20 april 2008 Elf Fantasy Fair foto/copyright: Martijn van de Griendt Griendt, Martijn van de

Leyla Cavusoglu (23) is een gothic lolita. Ze heeft een winkel in Bilthoven met uit Japan afkomstige gothic lolita-mode. Komende zondag organiseert ze een modeshow tijdens Summer Darkness, een gothic festival in Utrecht. De modeshow begint om 14 uur op het Domplein.

Fotograaf Martijn van de Griendt fotografeerde haar eind april dit jaar op de Elf Fantasy Fair, op het terrein van Kasteel de Haar in het Utrechtse Haarzuilens.

De foto van Van de Griendt komt in het boek Finding emo, dat begin september verschijnt. Van de Griendt en collega-fotograaf Jasper Groen zochten afgelopen jaar allerlei alternatieve ‘elfjes’ en metalheads op. En emo’s dus, gevoelige, alternatieve jongeren, van wie het uiterlijk een mengsel is tussen een gothic, een punk en een cyber.

Meer over het boek en Summer Darkness via nrcnext.nl/links