Dinosaurusbot

Dinosaurusbot Rintje heeft een klein dinosaurusbot gevonden. Mamma Rita zegt tegen Rintje: „Goed zo, Rintje. Kom je nu ook je worst eten, thuis aan tafel? De boer heeft lekkere worst voor ons gemaakt. Het bot geven we aan het Dinomuseum. Als beloning geven ze een stapel botten en kunnen we feest vieren met al je vrienden.” Rintje-avontuur van Karmijn Hoogveld, 8 jaar, uit Orient (Frankrijk) Hoogveld, Karmijn

Rintje heeft een klein dinosaurusbot gevonden. Mamma Rita zegt tegen Rintje: „Goed zo, Rintje. Kom je nu ook je worst eten, thuis aan tafel? De boer heeft lekkere worst voor ons gemaakt. Het bot geven we aan het Dinomuseum. Als beloning geven ze een stapel botten en kunnen we feest vieren met al je vrienden.”

Rintje-avontuur van Karmijn Hoogveld, 8 jaar, uit Orient (Frankrijk)