Antony Gormley

Antony Gormley Rotterdam Wie de skyline van Rotterdam goed bekijkt ziet in een straal van pakweg 1 kilometer rondom de Kunsthal naakte mannenfiguren staan op daken van gebouwen. Event Horizon, twintig afgietsels van het lichaam van kunstenaar Antony Gormley, is onderdeel van Gormley’s tentoonstelling Between you en me . In de Kunsthal toont de Brit twee van zijn prominente installaties, die samen bijna 100 ton wegen. Between you and me t/m 12 sept. Event Horizon t/m eind okt op diverse locaties rondom de Kunsthal, Museumpark, Rotterdam. Inl 010-4400301, www.kunsthal.nl
Antony Gormley Rotterdam Wie de skyline van Rotterdam goed bekijkt ziet in een straal van pakweg 1 kilometer rondom de Kunsthal naakte mannenfiguren staan op daken van gebouwen. Event Horizon, twintig afgietsels van het lichaam van kunstenaar Antony Gormley, is onderdeel van Gormley’s tentoonstelling Between you en me . In de Kunsthal toont de Brit twee van zijn prominente installaties, die samen bijna 100 ton wegen. Between you and me t/m 12 sept. Event Horizon t/m eind okt op diverse locaties rondom de Kunsthal, Museumpark, Rotterdam. Inl 010-4400301, www.kunsthal.nl

Rotterdam

Wie de skyline van Rotterdam goed bekijkt ziet in een straal van pakweg 1 kilometer rondom de Kunsthal naakte mannenfiguren staan op daken van gebouwen. Event Horizon, twintig afgietsels van het lichaam van kunstenaar Antony Gormley, is onderdeel van Gormley’s tentoonstelling Between you en me . In de Kunsthal toont de Brit twee van zijn prominente installaties, die samen bijna 100 ton wegen.

Between you and me t/m 12 sept. Event Horizon t/m eind okt op diverse locaties rondom de Kunsthal, Museumpark, Rotterdam. Inl 010-4400301, www.kunsthal.nl