tv film

tv film 10 Things I Hate about You (Gil Junger, 1999) Net5, 20.30-22.55u. Verfilming van Shakespeares The Taming of the Shrew. Bianca wil uitgaan, maar mag dat pas als zus Katarina een vriendje heeft. De heetgebakerde Katarina heeft een hekel aan jongens. Dankzij Julia Stiles en een jonge Heath Ledger bevat update gedenkwaardige scènes. 10 THINGS I HATE ABOUT YOU Heath Ledger foto SBS vrij van rechten mits gebruikt ter illustratie van het programma foto vrij van rechten mits gebruikt ter illustratie van het programma Bij publicatie is de creditregel Foto SBS verplicht. Dit beeld mag niet worden opgeslagen en moet na gebruik vernietigd worden. This picture is for one time publication only, it may not be stored by no matter of means and must be destroyed after use. Creditline: Foto SBS is compulsory. SBS

10 Things I Hate about You (Gil Junger, 1999)Net5, 20.30-22.55u.

Verfilming van Shakespeares The Taming of the Shrew. Bianca wil uitgaan, maar mag dat pas als zus Katarina een vriendje heeft. De heetgebakerde Katarina heeft een hekel aan jongens. Dankzij Julia Stiles en een jonge Heath Ledger bevat update gedenkwaardige scènes.