op nrcnext.nl

Vandaag in het nieuws

Inflatiecijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek over juli 2008. Wereldwijd stijgen de prijzen, in Nederland is de stijging beperkt.

Vandaag in de weblogs

Paris Hilton in de aanval

Nu McCain Obama’s leiderschapskwaliteiten in twijfel trekt door hem te vergelijken met de Amerikaanse celeb Paris Hilton, slaat Paris genadeloos terug met haar eigen ‘Paris for president’-video. Daarin geeft ze de ultieme oplossing voor het energieprobleem en noemt ze McCain ‘die gerimpelde, witharige gast’.

‘I’m, like, totally ready to lead.’ Kijk de video via nrcnext.nl/race08

CD van de Week

Op zijn nieuwe cd, Modern Guilt, blijkt Beck nog steeds een verrassend en verleidelijk muzikant, schrijft recensent Hester Carvalho. „De exuberantie van weleer heeft plaatsgemaakt voor een vernuftige en diepgaande zoektocht naar de emotionele waarde van klank.”

Lees, luister en oordeel zelf via nrcnext.nl/links