In de jungle (4)

In de jungle (4) klik@nrc.nl Gijs Lubbers uit Heemskerk schrijft: „Acht dagen in de jungle van Ecuador is niet niks. Carina, mijn lief, zag krokodillen, piranha's, dolfijnen en een anaconda, maar het hoge zweetgehalte van het oerwoud dwong haar toch om een bad te nemen in het midden van een meer aldaar. Na tien minuten wassen en schrobben, is ze zonder angst, helemaal ontspannen.”
In de jungle (4) klik@nrc.nl Gijs Lubbers uit Heemskerk schrijft: „Acht dagen in de jungle van Ecuador is niet niks. Carina, mijn lief, zag krokodillen, piranha's, dolfijnen en een anaconda, maar het hoge zweetgehalte van het oerwoud dwong haar toch om een bad te nemen in het midden van een meer aldaar. Na tien minuten wassen en schrobben, is ze zonder angst, helemaal ontspannen.”

Gijs Lubbers uit Heemskerk schrijft: „Acht dagen in de jungle van Ecuador is niet niks. Carina, mijn lief, zag krokodillen, piranha's, dolfijnen en een anaconda, maar het hoge zweetgehalte van het oerwoud dwong haar toch om een bad te nemen in het midden van een meer aldaar. Na tien minuten wassen en schrobben, is ze zonder angst, helemaal ontspannen.”