tv nieuws en documentaires

tv nieuws en documentaires 51, Birch Street België2, 23.40-01.10u. Auteursdocumentaire over een vader-zoonrelatie die inhoud krijgt nadat de moeder vrij plotseling overlijdt. Nog geen drie maanden later is de 83-jarige Mike getrouwd met zijn secretaresse van veertig jaar geleden. Tot verbijstering van zoon/filmmaker Doug Block. 51, Birch Street
tv nieuws en documentaires 51, Birch Street België2, 23.40-01.10u. Auteursdocumentaire over een vader-zoonrelatie die inhoud krijgt nadat de moeder vrij plotseling overlijdt. Nog geen drie maanden later is de 83-jarige Mike getrouwd met zijn secretaresse van veertig jaar geleden. Tot verbijstering van zoon/filmmaker Doug Block. 51, Birch Street

51, Birch StreetBelgië2, 23.40-01.10u.

Auteursdocumentaire over een vader-zoonrelatie die inhoud krijgt nadat de moeder vrij plotseling overlijdt. Nog geen drie maanden later is de 83-jarige Mike getrouwd met zijn secretaresse van veertig jaar geleden. Tot verbijstering van zoon/filmmaker Doug Block.