tv film

tv film Sunshine correcties en aanvullingen Sunshine Bij de televisieselectie stond gisteren (6 augustus, pagina 27) een verkeerde foto bij de film Sunshine uit 1998. De foto die er stond was van de gelijknamige film uit 2007.

Sunshine (István Szabó, 1999)België2, 20.45-23.40u.

Angst voor verlies van joodse identiteit door assimilatie wordt verbeeldt door hoofdpersonen uit drie generaties, die telkens door Ralph Fiennes worden gespeeld. Wat je ook bereikt, vroeger of later ben je toch weer een stinkjood, meent Szabó’s. Daarom moet je je ware aard niet verloochenen.

Rectificatie / Gerectificeerd

correcties en aanvullingen

Sunshine

Bij de televisieselectie stond gisteren (6 augustus, pagina 27) een verkeerde foto bij de film Sunshine uit 1998. De foto die er stond was van de gelijknamige film uit 2007.