Overige films

Wu jian dao / Infernal Affairs (Wai Keung Lau & Siu Fai Mak, 2002, Hongkong). Buitengewoon filmische paranoia politiefilm uit Hongkong. Gangster infiltreert in de politie en een politieagent sluit zich undercover aan bij de gangsters. Zowel de boeven als de politie gaan op zoek naar de verrader in hun midden. (Was abusievelijk door RTL aangekondigd voor vorige week vrijdag, wordt vanavond zeker uitgezonden).RTL 7, 22.50-0.50u.

Mona Lisa Smile (Mike Newell, 2003, VS). Genuanceerd, maar middelmatig drama van de regisseur van Four Weddings and a Funeral en Donnie Brasco is vooral bedoeld om Julia Roberts te laten excelleren in een ernstige en wijze rol. Als jonge kunsthistorica probeert ze beweging te krijgen in de muurvaste rolpatronen van de Amerikaanse jaren vijftig. Ook met Kirsten Dunst, Julia Stiles en Maggie Gyllenhaal.RTL 5, 20.30-22.40u.