Marianne fietst voorbij

       Zondag kan ik vanuit het  raam van mijn appartement wielrenster Marianne Vos langs zien racen, hopelijk op weg naar het eerste Nederlandse goud.  Het parcours van de Olympische wegwedstrijden van de wielrenners loopt toevallig langs  de achterkant van de compound waarin ik woon. Gisteren  waren wegwerkers de  hele dag bezig om de

 

 

 rel.jpg

 Zondag kan ik vanuit het  raam van mijn appartement wielrenster Marianne Vos langs zien racen, hopelijk op

weg naar het eerste Nederlandse goud. 

Het parcours van de Olympische wegwedstrijden van de wielrenners loopt toevallig langs  de achterkant van de compound waarin ik woon.

Gisteren  waren wegwerkers de  hele dag bezig om de route te versieren met  kleurige vlaggen 

en rode banieren met enthousiaste slogans zoals Light the dream, Share the passion en meer van dat fraais.

bet_1.jpg 

    • Bettine Vriesekoop