Gotcha, Gotti!

Gotcha, Gotti! NEW YORK. John Gotti jr. is gisteren in zijn huis op Long Island opgepakt door de FBI. De 44-jarige Gotti zou het leiderschap binnen de New Yorkse Gambino-familie hebben geërfd van zijn in 2002 overleden vader. De vermeende maffiabaas wordt verdacht van drugssmokkel en drie moorden. Eerdere rechtszaken tegen ‘Junior’ liepen stuk. Zelf zegt hij de misdaad al jaren te hebben verlaten. Deze foto is gemaakt in 2006. Foto Reuters Accused mob boss John "Junior" Gotti speaks to the media outside U.S. Federal Court in New York, in this file image from September 27, 2006. According to a report on the website WNBC.com, Gotti was arrested August 5, 2008 at his Oyster Bay, New York home and is expected to be charged in Manhattan Federal Court on murder conspiracy charges. REUTERS/Mike Segar/Files (UNITED STATES) REUTERS