Een schattig Delletje

Dell Studio Hybrid in bamboe. Dell Studio Hybrid in Bamboe.

Wie koopt er nog een vaste pc, in plaats van een laptop? Met de nieuwe Studio Hybrid-serie probeert Dell kopers over de streep te trekken een mini-pc in huis te halen. De Studio Hybrid, zo’n twintig centimeter hoog, is net groot genoeg voor een dvd-schijf en verkrijgbaar in hoop hippe kleuren, waaronder een heuse bamboe-variant. Volgens de fabrikant is deze mini-pc zuinig en verbruikt-ie tot zeventig procent minder energie dan een gewone desktop. Dat hangt natuurlijk sterk af van de manier waarop je de pc gebruikt. De naam Hybrid suggereert dat dit schattige computertje zich zowel in de werkkamer als in de huiskamer thuis voelt: met HDMI (digitaal beeld- en geluid in één) hang je ’m zo aan de tv en de hifiset. De goedkoopste Studio Hybrid is 579 euro, maar met Blu-ray-speler kom je uit op 979 euro, zonder scherm of keyboard. Da’s dan minder schattig.

Marc Hijink

Meer specificaties van de Studio Hybrid op nrc.nl/hebben

    • Marc Hijink