3 Glimlachen

Verfrissend, met een bite
Verfrissend, met een bite

Frozen Smiles

www.tomwet.de, 8.95 euro (exclusief verzendkosten)

De eerste keer dat je bij opa en oma logeerde en je hun kunstgebitten op het badkamerkastje zag drijven in een glas water met bruistablet…een onvergetelijk moment. De rillingen liepen over je rug, maar het was toch wel een fascinerend gezicht. Dat effect heb je ook met de ‘Frozen Smiles’, ijsblokjes in de vorm van een gebit. Een drankje dat grijnst naar je gasten: hilariteit gegarandeerd. Werkt vooral goed bij hoge temperaturen, want een verfrissend drankje met een ‘bite’ koelt de verhitte gemoederen een beetje af. Met één tray, gemaakt van zacht synthetisch rubber, maak je vier grote smiles. Je bestelt hem op Tomwet, een Duitse gadgetsite met grappige cadeautjes waar je werkelijk niks aan hebt. Een vliegenmepper met ‘ouch’-geluid, een ‘panic’-button voor op je toetsenbord, bedrukt wc-papier, dat soort frutsels. (IdV)