1 Opruimen

Je mailbox helemaal opgeruimd? Feliciteer jezelf!

Inbox victory

http://fffff.at/inbox-victory

Een inbox is tegenwoordig veel meer dan die verzameling berichten van je oom uit Curaçao, die het tien jaar geleden was. Het is nu een onvoorspelbaar geheel waarvan de inhoud uiteenloopt van belangrijke werk-e-mails naar bezorgde, per ongeluk volledig in caps lock getypte mailtjes van je moeder. Voor velen is het daarom een hele taak om hun inbox onder controle te houden, waardoor het beantwoorden van sommige mailtjes steeds wordt uitgesteld en het normaal is geworden om standaard 22 ongelezen e-mails te hebben. Het kan dan gebeuren dat je op een slonzige zondagmiddag in je pyjama en met je haar in het model ooievaarsnest achter de computer kruipt en besluit eindelijk alle onbeantwoorde mailtjes in je inbox bij te benen. Drie potten thee later is je doel bereikt, en dat voelt fantastisch, maar er is niemand die je een schouderklopje kan geven. Om deze reden is Inbox Victory bedacht. Iedereen die vindt dat hij wel een high five verdient na het uitmesten van zijn inbox kan een screenshot maken van zichzelf op de webcam, met op de achtergrond het bewijs dat zijn inbox volledig is opgeschoond. Vervolgens kun je daar op http://fffff.at/inbox-victory/ naar linken, en krijg je van andere schoonmakers eindelijk het respect dat je verdient. (MMan)