Protest bij komst Bush in Zuid-Korea

Protest bij komst Bush in Zuid-Korea Seoul, 5 aug. De aankomst van president George W. Bush in Zuid-Korea zorgde vandaag voor demonstraties voor en tegen het Amerikaanse staatshoofd. Opponenten van de import van Amerikaanse rundvlees (uit angst voor gekkekoeienziekte) gebruikten portretten van president Lee Myung-bak en Bush. Demonstraties tegen deze import hebben al maandenlang plaats maar nemen langzaam in kracht af. Voor het stadhuis van Seoul verzamelden zich vandaag ook 30.000 mensen voor een christelijke dienst ter verwelkoming van Bush. Foto Reuters Protesters with cut-outs of South Korean President Lee Myung-bak (L) and U.S. President George W. Bush perform during a rally against Bush's visit, in Seoul August 5, 2008. South Korean activists planned a large candlelight rally to protest U.S. President Bush's visit on Tuesday and demand the two countries scrap a widely criticised beef import deal. REUTERS/Jo Yong-Hak (SOUTH KOREA) REUTERS