Overige films

The Replacements (Howard Deutch, 2000, VS). Dwaze sportkomedie. Gene Hackman coacht footballteam van mafketels en losers. Veronica, 20.30-22.55u.

Road to Perdition (Sam Mendes, 2002, VS). Tweede speelfilm van de regisseur van American Beauty is mengsel van gangsterepos en vader-zoondrama, naar striproman van Max Allan Collins en Richard Piers Rayner. De titel verwijst naar het stadje waar hoofdpersonen Michael Sullivan senior (een ongevoelige maffiamoordenaar gespeeld door Tom Hanks) en junior (Tyler Hoechlin) verlossing hopen te vinden. Ook met Paul Newman, Daniel Craid, Jude Law, Jennifer Jason Leigh. RTL 7, 20.30-22.40u.

Mean Machine (Barry Skolnick, 2001, Engeland/VS). Harde remake van The Longest Yard (Robert Aldrich, 1974). Voetbalwedstrijd tussen gedetineerden en hun bewakers. Veronica, 22.55-0.50u.