Ook Frankrijk had een ‘windhoos’

Ook Frankrijk had een ‘windhoos’ Boussieres-sur-Sambre. Een tornado in het noorden van Frankrijk heeft zondagavond zeker drie mensen het leven gekost. Negen anderen raakten gewond. Minstens veertig huizen, waaronder in het hier afgebeelde Boussieres-sur-Sambre, werden verwoest. Een 76-jarige man in het naburige Hautmont zou volgens de autoriteiten zelfmoord hebben gepleegd nadat zijn huis door de tornado vernield was. Foto AFP This picture taken on August 4, 2008 in Boussieres-sur-Sambre, northern France shows the ruins of a house collapsed after a mini-tornado hit the town late August 3. Three persons died and nine were injured, two seriously, due to the storm. Heavy rain and gale-force winds caused major damage over a 10-kilometre (six-mile) swath. AFP PHOTO FRANCOIS LO PRESTI AFP