2 kijken

Mmm, man met laarzen Tinyurl

Mannen in laarzen

http://tinyurl.com/6eoeyv, met link naar diashow met meer foto’s

Er is nooit een succesvol jongensequivalent voor de Ugg bedacht. En gelukkig maar: Uggs dragen is net zoiets als je voet steken in de kont van een dode bever. Maar toch is de tijd aangebroken voor mannen om laarzen te dragen in hun vrije tijd, en wel regenlaarzen. Het plotseling opduiken van gelaarsde jongens is uit puur functionele overwegingen ontstaan: het weerbestendige schoeisel is bijzonder geschikt om de voeten droog te houden tijdens modderige muziekfestivals. De uitbaters van herenmodeweblogs meldden dat ze deze rubberen voetomhulsels eigenlijk ook best wel goed vonden staan. En hoppa, een nieuwe modegril was geboren. Dus je weet het: de laatste schoenenmode koop je deze zomer bij dezelfde winkel waar je je anti-slakkenspray koopt. (MM)