tv film

tv film Erekwestie (Theo van Gogh, 2003) Ned.3, 23.45-00.15u. Tv-film over multiculturele relatie tussen de Turkse Suna en Nederlandse Wouter. De VARA wilde met deze film in 2003 het Nederlandstalige tv-drama stimuleren. Helaas zit deze film zo volgestouwd met plot dat er geen tijd is voor iets anders. Motivatie van de personages, bijvoorbeeld.
tv film Erekwestie (Theo van Gogh, 2003) Ned.3, 23.45-00.15u. Tv-film over multiculturele relatie tussen de Turkse Suna en Nederlandse Wouter. De VARA wilde met deze film in 2003 het Nederlandstalige tv-drama stimuleren. Helaas zit deze film zo volgestouwd met plot dat er geen tijd is voor iets anders. Motivatie van de personages, bijvoorbeeld.

Erekwestie (Theo van Gogh, 2003) Ned.3, 23.45-00.15u.

Tv-film over multiculturele relatie tussen de Turkse Suna en Nederlandse Wouter. De VARA wilde met deze film in 2003 het Nederlandstalige tv-drama stimuleren. Helaas zit deze film zo volgestouwd met plot dat er geen tijd is voor iets anders. Motivatie van de personages, bijvoorbeeld.