tv film

tv film Shaft (Gordon Parks, 1971) Arte, 00.50-02.25u. Harde actieklassieker (veel bloed) met Richard Roundtree als zwarte detective resulteerde later in twee vervolgfilms, een televisieserie en, in 2000, een upgrade met Samuel L. Jackson. Zwarte detective wordt ingehuurd door zwarte crimineel uit Harlem. Diens dochter is door de maffia ontvoerd.
tv film Shaft (Gordon Parks, 1971) Arte, 00.50-02.25u. Harde actieklassieker (veel bloed) met Richard Roundtree als zwarte detective resulteerde later in twee vervolgfilms, een televisieserie en, in 2000, een upgrade met Samuel L. Jackson. Zwarte detective wordt ingehuurd door zwarte crimineel uit Harlem. Diens dochter is door de maffia ontvoerd.

Shaft (Gordon Parks, 1971)Arte, 00.50-02.25u.

Harde actieklassieker (veel bloed) met Richard Roundtree als zwarte detective resulteerde later in twee vervolgfilms, een televisieserie en, in 2000, een upgrade met Samuel L. Jackson. Zwarte detective wordt ingehuurd door zwarte crimineel uit Harlem. Diens dochter is door de maffia ontvoerd.