Een drukke regenpauze

IN BEELD Een drukke regenpauze Montreal. Een tennisbaan wordt door negentien mensen schoongemaakt, nadat een regenbuitje de wedstrijd van de Rogers Cup in het Canadese Montreal heeft onderbroken. De Rogers Cup is een WTA-toernooi voor vrouwen, een in de reeks officiële toernooien waar tennissers punten voor kunnen krijgen. In de finale, gisteravond, had de 22-jarige Russische Dinara Safina geen enkele moeite met de ongeplaatste Dominika Cibulkova uit Slowakije. Ze won met 6-2, 6-1. Het is de achtste keer dat Safina een WTA-toernooi wint en het derde dit jaar, na Berlijn en (vorige week) Los Angeles. De finale van Roland Garros verloor Safina eerder dit jaar van Ana Ivanovic. Mede-finalist in Montreal, Cibulkova, versloeg afgelopen vrijdag in Montreal de nummer twee van de wereld, de Servische Jelena Jankovic. Ondanks deze nederlaag volgt Jankovic op 11 augustus de eveneens Servische Ana Ivanovic op als de nieuwe nummer 1 van de wereld, zo maakte de WTA dit weekeinde bekend. Foto Reuters/Christinne Muschi Workers dry the court during a rain delay at the Rogers Cup tennis tournament in Montreal, August 2, 2008. REUTERS/Christinne Muschi (CANADA) REUTERS

Een tennisbaan wordt door negentien mensen schoongemaakt, nadat een regenbuitje de wedstrijd van de Rogers Cup in het Canadese Montreal heeft onderbroken.

De Rogers Cup is een WTA-toernooi voor vrouwen, een in de reeks officiële toernooien waar tennissers punten voor kunnen krijgen. In de finale, gisteravond, had de 22-jarige Russische Dinara Safina geen enkele moeite met de ongeplaatste Dominika Cibulkova uit Slowakije. Ze won met 6-2, 6-1.

Het is de achtste keer dat Safina een WTA-toernooi wint en het derde dit jaar, na Berlijn en (vorige week) Los Angeles. De finale van Roland Garros verloor Safina eerder dit jaar van Ana Ivanovic.

Mede-finalist in Montreal, Cibulkova, versloeg afgelopen vrijdag in Montreal de nummer twee van de wereld, de Servische Jelena Jankovic. Ondanks deze nederlaag volgt Jankovic op 11 augustus de eveneens Servische Ana Ivanovic op als de nieuwe nummer 1 van de wereld, zo maakte de WTA dit weekeinde bekend.