4 DANS

Foto Mieke Kreunen 4 DANS anoukvandijk dc Amsterdam: Martin Luther Kingpark. Tijden: 19.15 & 21.15u. Entree: 6 euro. Inl: www.deparade.nl Twee jaar geleden was Shot van choreografe Anouk van Dijk het grote danssucces op De Parade in Amsterdam, eindigend in de top vijf van de door het publiek meest gewaardeerde voorstellingen. Shot is dans zoals je dat nog nooit hebt meegemaakt: zweet, snelheid, theatraliteit en onverwachte bewegingen. Dansers en publiek komen in 25 minuten – letterlijk en figuurlijk – nader tot elkaar. Shot is een dosis virtuoze dans in hoge concentratie. Vanavond twee keer te zien. Kreunen, Mieke

anoukvandijk dc

Amsterdam: Martin Luther Kingpark. Tijden: 19.15 & 21.15u. Entree: 6 euro. Inl: www.deparade.nl

Twee jaar geleden was Shot van choreografe Anouk van Dijk het grote danssucces op De Parade in Amsterdam, eindigend in de top vijf van de door het publiek meest gewaardeerde voorstellingen. Shot is dans zoals je dat nog nooit hebt meegemaakt: zweet, snelheid, theatraliteit en onverwachte bewegingen. Dansers en publiek komen in 25 minuten – letterlijk en figuurlijk – nader tot elkaar. Shot is een dosis virtuoze dans in hoge concentratie. Vanavond twee keer te zien.