3 THEATER

Dan is daar opeens het goede doel 3 THEATER Fietsen voor Malawi Amsterdam: Martin Luther Kingpark. Aanvang: 22.00u. Entree: 6 euro. Inl: www.deparade.nl Op De Parade in Amsterdam is de voorstelling Fietsen voor Malawi van Het Syndicaathuis te zien. Trude en Hannes zijn geen geitenwollensokkenidealisten. Ze zijn ‘social entrepreneurs’. Hannes belegt verantwoord – zowel financieel als tijdens de lunch – en Trude maakt elk weekeinde impulsief een bedrag over naar een goed doel. Ondergelopen gebieden, uitstervende diersoorten, gewonde kindsoldaten. Maar wat als het goede doel opeens voor de deur staat? Of erger nog, op je dakterras?

Fietsen voor Malawi

Amsterdam: Martin Luther Kingpark. Aanvang: 22.00u. Entree: 6 euro. Inl: www.deparade.nl

Op De Parade in Amsterdam is de voorstelling Fietsen voor Malawi van Het Syndicaathuis te zien. Trude en Hannes zijn geen geitenwollensokkenidealisten. Ze zijn ‘social entrepreneurs’. Hannes belegt verantwoord – zowel financieel als tijdens de lunch – en Trude maakt elk weekeinde impulsief een bedrag over naar een goed doel. Ondergelopen gebieden, uitstervende diersoorten, gewonde kindsoldaten. Maar wat als het goede doel opeens voor de deur staat? Of erger nog, op je dakterras?