tv film

tv film Witness (Peter Weir, 1985) Net5, 20.30-22.45u. Spannende thriller waarin rechercheur Harrison Ford, op de vlucht voor corrupte collega’s, onderdak vindt bij de Amish. Geen verheerlijking van een plattelandsgemeenschap, maar een verstandige confrontatie tussen twee subculturen die elkaar leren accepteren. Ook met Kelly McGillis.
tv film Witness (Peter Weir, 1985) Net5, 20.30-22.45u. Spannende thriller waarin rechercheur Harrison Ford, op de vlucht voor corrupte collega’s, onderdak vindt bij de Amish. Geen verheerlijking van een plattelandsgemeenschap, maar een verstandige confrontatie tussen twee subculturen die elkaar leren accepteren. Ook met Kelly McGillis.

Witness (Peter Weir, 1985)Net5, 20.30-22.45u.

Spannende thriller waarin rechercheur Harrison Ford, op de vlucht voor corrupte collega’s, onderdak vindt bij de Amish. Geen verheerlijking van een plattelandsgemeenschap, maar een verstandige confrontatie tussen twee subculturen die elkaar leren accepteren. Ook met Kelly McGillis.