Package Tour

Package Tour Amsterdam Deze zomer wordt in Stedelijk Museum CS, de installatie Package Tour van de Deens/Vietnamese kunstenaar Danh Vo getoond. Het is een presentatie vol paradoxen, associaties, feiten en ficties, die de kijker confronteert met ideeën over ‘anders’ zijn en met een visie op identiteit als constructie. De installatie bestaat uit drie recente werken en een werk dat voor Docking Station werd gemaakt. Vo kwam als bootvluchteling in Kopenhagen en zijn geschiedenis van migratie en aanpassing is belangrijk voor zijn kunstenaarschap. T/m 30 aug, Oosterdoksekade.

Amsterdam

Deze zomer wordt in Stedelijk Museum CS, de installatie Package Tour van de Deens/Vietnamese kunstenaar Danh Vo getoond. Het is een presentatie vol paradoxen, associaties, feiten en ficties, die de kijker confronteert met ideeën over ‘anders’ zijn en met een visie op identiteit als constructie. De installatie bestaat uit drie recente werken en een werk dat voor Docking Station werd gemaakt. Vo kwam als bootvluchteling in Kopenhagen en zijn geschiedenis van migratie en aanpassing is belangrijk voor zijn kunstenaarschap.

T/m 30 aug, Oosterdoksekade.