Kring van beeldhouwers

Kring van beeldhouwers Den Haag De Nederlandse Kring van Beeldhouwers bestaat negentig jaar en dat jubileum wordt gevierd met een expositie in Pulchri Studio. Het thema is de verandering van de ruimte in de tijd in relatie tot landschap en de vergankelijkheid van de mens. Er is werk van veertien kunstenaars waaronder Erica van Seeters, Marij Shield en Jane Boyd die werken in verschillende media en stijlen; van conceptuele kunst tot figuratie, van objectkunst tot installaties. T/m 24 aug Pulchri Studio, Lange Voorhout 25. Di t/m zo 11-17. Inl www.pulchri.nl, www.nkvb.nl

Den Haag

De Nederlandse Kring van Beeldhouwers bestaat negentig jaar en dat jubileum wordt gevierd met een expositie in Pulchri Studio. Het thema is de verandering van de ruimte in de tijd in relatie tot landschap en de vergankelijkheid van de mens. Er is werk van veertien kunstenaars waaronder Erica van Seeters, Marij Shield en Jane Boyd die werken in verschillende media en stijlen; van conceptuele kunst tot figuratie, van objectkunst tot installaties.

T/m 24 aug Pulchri Studio, Lange Voorhout 25. Di t/m zo 11-17. Inl www.pulchri.nl, www.nkvb.nl