Julia Winter

Julia Winter Den Haag Van alle kanten komt het op ons af, via tv, radio of internet: informatie. Eén gezaghebbende bron is nog steeds het geschreven woord in de krant. Julia Winter, Russische kunstenares die in Amsterdam woont en werkt, heeft dit feit als uitgangspunt genomen voor haar expositie APX?B 09 (Archief 09), waarin 194 krantenpagina’s uit alle landen van de wereld, door haar zijn getransformeerd tot kunstwerken waarbij tekstkolommen en foto’s zijn bedekt met verf, persoonlijke beelden en objets trouvés. T/m 31 aug in Gemak, Paviljoensgracht 20-24. Ma-zo 12-18u
Julia Winter Den Haag Van alle kanten komt het op ons af, via tv, radio of internet: informatie. Eén gezaghebbende bron is nog steeds het geschreven woord in de krant. Julia Winter, Russische kunstenares die in Amsterdam woont en werkt, heeft dit feit als uitgangspunt genomen voor haar expositie APX?B 09 (Archief 09), waarin 194 krantenpagina’s uit alle landen van de wereld, door haar zijn getransformeerd tot kunstwerken waarbij tekstkolommen en foto’s zijn bedekt met verf, persoonlijke beelden en objets trouvés. T/m 31 aug in Gemak, Paviljoensgracht 20-24. Ma-zo 12-18u

Den Haag

Van alle kanten komt het op ons af, via tv, radio of internet: informatie. Eén gezaghebbende bron is nog steeds het geschreven woord in de krant. Julia Winter, Russische kunstenares die in Amsterdam woont en werkt, heeft dit feit als uitgangspunt genomen voor haar expositie APX?B 09 (Archief 09), waarin 194 krantenpagina’s uit alle landen van de wereld, door haar zijn getransformeerd tot kunstwerken waarbij tekstkolommen en foto’s zijn bedekt met verf, persoonlijke beelden en objets trouvés.

T/m 31 aug in Gemak, Paviljoensgracht 20-24. Ma-zo 12-18u