Gestroomlijnde vormen

Gestroomlijnde vormen Schoonhoven In de naoorlogse jaren beleeft de zilversmeedkunst in Nederland een opvallende opleving. Inspirerende docenten van diverse academies leveren een sterke generatie toonaangevende . zilversmeden en ontwerpers af. Hun opmerkelijke werk is de laatste jaren enigszins in de vergetelheid geraakt. T/m 23 november presenteert het Nederlands Goud,- Zilver- en Klokkenmuseum het mooiste werk van deze generatie onder de titel Vergeten Generatie Modern Nederlands Zilver 1945-1975. T/m 23 nov. Kazerneplein 4, Schoonhoven. Inl 0182 385 612 855 & www.ngzkm.nl di t/m zo 12-17u

Schoonhoven

In de naoorlogse jaren beleeft de zilversmeedkunst in Nederland een opvallende opleving. Inspirerende docenten van diverse academies leveren een sterke generatie toonaangevende . zilversmeden en ontwerpers af. Hun opmerkelijke werk is de laatste jaren enigszins in de vergetelheid geraakt. T/m 23 november presenteert het Nederlands Goud,- Zilver- en Klokkenmuseum het mooiste werk van deze generatie onder de titel Vergeten Generatie Modern Nederlands Zilver 1945-1975.

T/m 23 nov. Kazerneplein 4, Schoonhoven. Inl 0182 385 612 855 & www.ngzkm.nl di t/m zo 12-17u