3 SHOWEN

Kunst op je benen www.pixelpolly.com/pantyart.html

Beenmode

www.pixelpolly.com/pantyart.html, 30 euro plus 5 euro verzendkosten

Eigenlijk is Ageethe Groenendaal kunstschilder, maar ze kan het niet laten om ook met andere dingen te knutselen. Op haar site pixelpolly.com biedt ze te gekke panty’s aan. Ze beschildert ze zelf met abstracte vormen. Er zijn drie patronen waaruit je kunt kiezen: abundant amoeba, continuous curly en super snake. Vooral de amoeben (eencellige organismen) met kleine oogjes zien er vreemd maar tegelijkertijd heel grappig uit. In principe schildert ze het patroon op een zwarte 55 denier panty, maar op verzoek zijn diverse kleuren beschikbaar. Ook kun je kiezen voor een voetloze panty. Leuke tip: kies voor glow in the dark-verf. Dan kun je de blits maken op de dansvloer. Mail haar je wensen, maak 35 euro over en binnen twee weken heb je unieke beenmode in huis. Panty binnenstebuiten wassen. (MM)