Overige films

Sommersby (Jon Amiel, 1993, VS). Romantische Hollywood-remake van Le retour de Martin Guerre (1982) roept veel vragen op. Tirannieke landeigenaar annex harteloze echtgenoot Richard Gere blijkt na zes jaar oorlogsgewoel van de Amerikaanse Burgeroorlog veranderd in een idealistische landhervormer annex gevoelige minnaar. Echtgenote Jodie Foster gelooft het graag. RTL 8, 20.30-22.40u.

Taking Care of Business / Filofax (Arthur Hiller, 1990, VS). Voortvluchtige autodief James Belushi vindt agenda van rijke reclameman Charles Grodin en neemt diens levens over. Satirische actiekomedie. Veronica, 22.35-0.45u.

Sylvia (Christine Jeffs, 2003, Engeland). Biografische film over de liefde tussen de Amerikaanse Sylvia Plath (Gwyneth Paltrow) en de oer-Britse Ted Hughes (Daniel Craig). Wil halfslachtig een universele film zijn over een stormachtige relatie. BBC 1, 0.35-2.20u.