5 SMAAKTHEATER

5 SMAAKTHEATER Karavaan: huidhonger Hoorn: Noorderplantsoen. Van 31 juli t/m 3 aug. Zie www.karavaan.nl Huidhonger van het Huis van Proeven is een zintuiglijke en sensuele ervaring die je ondergaat terwijl je gevoed wordt. Verleidelijke smaken, indringende beelden, zwoele geuren en vervreemdende geluiden zitten je op de huid. Neem plaats aan een ongebruikelijke tafel en word je bewust van je eigen lichaam en andermans huid. Laat je meevoeren in een wereld van ongekende smaken en Arabisch getinte invloeden onder de handreiking van performers die letterlijk met het eten spelen en waar de navel een prominente rol speelt… Met de navel in de hoofdrol

Karavaan: huidhonger

Hoorn: Noorderplantsoen. Van 31 juli t/m 3 aug. Zie www.karavaan.nl

Huidhonger van het Huis van Proeven is een zintuiglijke en sensuele ervaring die je ondergaat terwijl je gevoed wordt. Verleidelijke smaken, indringende beelden, zwoele geuren en vervreemdende geluiden zitten je op de huid. Neem plaats aan een ongebruikelijke tafel en word je bewust van je eigen lichaam en andermans huid. Laat je meevoeren in een wereld van ongekende smaken en Arabisch getinte invloeden onder de handreiking van performers die letterlijk met het eten spelen en waar de navel een prominente rol speelt…