3 Voorspellen

3 Voorspellen Voorspel het nieuws www.predictify.com Wie wordt de volgende president van de VS? En zal Ratko Mladic voor 31 oktober 2008 opgepakt zijn? Mensen die de antwoorden op deze vragen denken te weten, komen samen op predictify.com. De toekomst voorspellen, wie wil dat nou niet kunnen? Gebruikers worden uitgenodigd voorspellingen te doen over actuele kwesties. In je profiel wordt bijgehouden hoeveel voorspellingen je goed hebt gedaan. Heb je het vaak bij het juiste eind, dan krijg je een hogere status. De beste voorspellers worden ‘goeroes’. Zelf vragen maken kan ook. Als je daadwerkelijk een orakel blijkt, kun je er geld mee verdienen. Op bepaalde vragen leg je een dollar in en bij goede voorspellingen krijg je een deel van de pot. Mocht je dat geluk niet hebben, luister dan naar andere orakels die menen dat Obama McCain zal verslaan. (DJZ) Met bijdragen van Marjolein Marchal, Robbert Weij en Dirk-Jan Zom Voorspel of ‘ie president wordt Voorspel of ‘ie president wordt www.predicifty.com

Voorspel het nieuws

www.predictify.com

Wie wordt de volgende president van de VS? En zal Ratko Mladic voor 31 oktober 2008 opgepakt zijn? Mensen die de antwoorden op deze vragen denken te weten, komen samen op predictify.com. De toekomst voorspellen, wie wil dat nou niet kunnen? Gebruikers worden uitgenodigd voorspellingen te doen over actuele kwesties. In je profiel wordt bijgehouden hoeveel voorspellingen je goed hebt gedaan. Heb je het vaak bij het juiste eind, dan krijg je een hogere status. De beste voorspellers worden ‘goeroes’. Zelf vragen maken kan ook. Als je daadwerkelijk een orakel blijkt, kun je er geld mee verdienen. Op bepaalde vragen leg je een dollar in en bij goede voorspellingen krijg je een deel van de pot. Mocht je dat geluk niet hebben, luister dan naar andere orakels die menen dat Obama McCain zal verslaan. (DJZ)

Met bijdragen van Marjolein Marchal, Robbert Weij en Dirk-Jan Zom