3 MUZIEK

3 MUZIEK Lyrics Born Amsterdam: Melkweg. Aanvang: 21.00u. Entree: 14 euro + lidm. Inl: www.melkweg.nl Lyrics Born is één van de grote vernieuwers van de underground hiphop. Met het album Everywhere At Once rochelde de Amerikaan van Japans/Italiaanse oorsprong met zijn karakteristieke diepe strot dit jaar weer één van de creatiefste hiphopplaten van het jaar bij elkaar. Hij rapt op deze eerste studioplaat in vijf jaar tijd met een soepele en zangerige flow over met soul en funk doordrenkte beats, waarbij hij zijsprongen naar r&b, pop, reggeaton en zelfs rockelementen niet schuwt. Rap met een zangerige flow

Lyrics Born

Amsterdam: Melkweg. Aanvang: 21.00u. Entree: 14 euro + lidm. Inl: www.melkweg.nl

Lyrics Born is één van de grote vernieuwers van de underground hiphop. Met het album Everywhere At Once rochelde de Amerikaan van Japans/Italiaanse oorsprong met zijn karakteristieke diepe strot dit jaar weer één van de creatiefste hiphopplaten van het jaar bij elkaar. Hij rapt op deze eerste studioplaat in vijf jaar tijd met een soepele en zangerige flow over met soul en funk doordrenkte beats, waarbij hij zijsprongen naar r&b, pop, reggeaton en zelfs rockelementen niet schuwt.