2 Aanschaffen

2 Aanschaffen Regiovrije Blu-Ray Discs www.axelmusic.com Blu-ray is sterk in opkomst en zoals vaker met nieuwe technologische ontwikkelingen, loopt de Nederlandse consument iets achter met de omarming ervan. Blu-Ray is de opvolger van de dvd en er past tot acht keer meer informatie op het schijfje dat met een blauwe laser (in plaats van een rode) werkt. Een BD (Blu-Ray Disc) heeft dezelfde afmetingen als een dvd en werkt ook met zogenaamde regiocodes en regiovrije exemplaren. Op axelmusic.com (beetje rare naam, want ze verkopen video’s) vind je complete lijsten met regiovrije BD’s en zelfs een sectie met BD’s met Nederlandse ondertiteling. En waar je in de winkel vaak de hoofdprijs betaalt, zit het bij Axelmusic wel goed qua prijs. Ook erg handig: je kunt de servicedesk toevoegen aan je Messenger-contacten. En die is op werktijden altijd bemand. (RW) Van alles in Blu-ray, ook Face/Off Van alles in Blu-ray, ook Face/Off fotograaf Anais Lopez www.axelmusic.com

Regiovrije Blu-Ray Discs

www.axelmusic.com

Blu-ray is sterk in opkomst en zoals vaker met nieuwe technologische ontwikkelingen, loopt de Nederlandse consument iets achter met de omarming ervan. Blu-Ray is de opvolger van de dvd en er past tot acht keer meer informatie op het schijfje dat met een blauwe laser (in plaats van een rode) werkt. Een BD (Blu-Ray Disc) heeft dezelfde afmetingen als een dvd en werkt ook met zogenaamde regiocodes en regiovrije exemplaren. Op axelmusic.com (beetje rare naam, want ze verkopen video’s) vind je complete lijsten met regiovrije BD’s en zelfs een sectie met BD’s met Nederlandse ondertiteling. En waar je in de winkel vaak de hoofdprijs betaalt, zit het bij Axelmusic wel goed qua prijs. Ook erg handig: je kunt de servicedesk toevoegen aan je Messenger-contacten. En die is op werktijden altijd bemand. (RW)