5 Versieren

5 Versieren Bloembak bestellen www.bloemetjebuur.nl, vanaf 16 euro, afrekenen bij bezorging Heb je geen tijd of om zelf je balkon te pimpen? Of wil je een buurman, vriend of vriendin (met een inspiratieloos balkon) verrassen met een leuk cadeau? Surf dan naar bloemetjebuur.nl en laat een bloembak bezorgen door Karim Maarek, die ze op een bakfiets (milieuvriendelijk dus) bezorgt in Amsterdam-West. Je vindt hem ook op zaterdag vlak bij de Ten Kate-markt aan de Kinkerstraat De bloembak wordt kant-en-klaar afgeleverd (met potgrond en uitlekgaten) en er zijn vijf verschillende soorten, waaronder ‘Op een roze wolk’, ‘Als een pauw zo blauw’ en ‘Flower Power’. Niet tevreden? Binnen acht dagen kun je ’m probleemloos ruilen door een mail te sturen. Voor alle mensen op de begane grond: geen nood, dan is er nog de geveltuin! Deze worden door de meeste stadsdelen kosteloos aangelegd. Op de site staan handige links naar formulieren waarmee je bij de gemeente een geveltuin kunt aanvragen. (RW) Deze wordt bezorgd per bakfiets

Bloembak bestellen

www.bloemetjebuur.nl, vanaf 16 euro, afrekenen bij bezorging

Heb je geen tijd of om zelf je balkon te pimpen? Of wil je een buurman, vriend of vriendin (met een inspiratieloos balkon) verrassen met een leuk cadeau? Surf dan naar bloemetjebuur.nl en laat een bloembak bezorgen door Karim Maarek, die ze op een bakfiets (milieuvriendelijk dus) bezorgt in Amsterdam-West. Je vindt hem ook op zaterdag vlak bij de Ten Kate-markt aan de Kinkerstraat De bloembak wordt kant-en-klaar afgeleverd (met potgrond en uitlekgaten) en er zijn vijf verschillende soorten, waaronder ‘Op een roze wolk’, ‘Als een pauw zo blauw’ en ‘Flower Power’. Niet tevreden? Binnen acht dagen kun je ’m probleemloos ruilen door een mail te sturen. Voor alle mensen op de begane grond: geen nood, dan is er nog de geveltuin! Deze worden door de meeste stadsdelen kosteloos aangelegd. Op de site staan handige links naar formulieren waarmee je bij de gemeente een geveltuin kunt aanvragen. (RW)