5 MUZIEK

5 MUZIEK The Real McKenzies Amsterdam: Paradiso. Aanvang: 22.00u. Entree: 10 euro excl. lidmaatschap. Inl: www.paradiso.nl Canadezen van Schotse herkomst maken punk met een doedelzak. Zelf noemen ze zich een kruising tussen de Sex Pistols en de Schotse folklegende Robbie Burns. Dit omdat hun muziek een combinatie is tussen arbeiderspunk en Keltische folk. Ze hebben getoerd met onder andere Rancid, NOFX en Flogging Molly. Off The Leash is de titel van hun zevende, zojuist verschenen album. Hun motto is de Schotse term Ceilidh, wat zoveel betekent als: „A wicked party which carries on for days.” Punk met een doedelzak Groepsfoto van 'The Real McKenzies' op het beroemde Rode Plein.

The Real McKenzies

Amsterdam: Paradiso. Aanvang: 22.00u. Entree: 10 euro excl. lidmaatschap. Inl: www.paradiso.nl

Canadezen van Schotse herkomst maken punk met een doedelzak. Zelf noemen ze zich een kruising tussen de Sex Pistols en de Schotse folklegende Robbie Burns. Dit omdat hun muziek een combinatie is tussen arbeiderspunk en Keltische folk. Ze hebben getoerd met onder andere Rancid, NOFX en Flogging Molly. Off The Leash is de titel van hun zevende, zojuist verschenen album. Hun motto is de Schotse term Ceilidh, wat zoveel betekent als: „A wicked party which carries on for days.”