4 FILM

4 FILM Once Rotterdam: Cinerama. Aanvang: 22.00u. Inl: www.cineramabios.nl Glen Hansard speelt een straatmuzikant in Dublin, die overdag covers speelt, en ’s avonds, als er niemand langs loopt, zijn eigen nummers. Hij ontmoet een Tsjechische jonge vrouw, Markéta Irglová, die aardig piano blijkt te kunnen spelen. Zij spoort hem aan om met zijn muziek de studio in te gaan. Beiden worstelen met een liefde die net voorbij is en dat is aanleiding voor veel gevoelige liedjes. Die zijn misschien niet zo geweldig, maar de passie waarmee ze worden uitgevoerd maakt veel goed. Regie: John Carney, Ierland 2006. De passie maakt veel goed

Once

Rotterdam: Cinerama. Aanvang: 22.00u. Inl: www.cineramabios.nl

Glen Hansard speelt een straatmuzikant in Dublin, die overdag covers speelt, en ’s avonds, als er niemand langs loopt, zijn eigen nummers. Hij ontmoet een Tsjechische jonge vrouw, Markéta Irglová, die aardig piano blijkt te kunnen spelen. Zij spoort hem aan om met zijn muziek de studio in te gaan. Beiden worstelen met een liefde die net voorbij is en dat is aanleiding voor veel gevoelige liedjes. Die zijn misschien niet zo geweldig, maar de passie waarmee ze worden uitgevoerd maakt veel goed. Regie: John Carney, Ierland 2006.