4 Aanschaffen

4 Aanschaffen Markplaats voor designkleding www.designer-vintage.com Uitgekeken op je Versace-tas? Of blijken die Gucci-schoenen bij thuiskomst toch niet zo fijn te lopen? Dan kun je ze altijd nog verkopen op www.designer-vintage.com. Deze website is speciaal bedoeld voor het kopen en verkopen van tweedehands designerkleding, -tassen en -accessoires. Je kunt gemakkelijk zoeken op productsoort, ontwerper, kleur en het land waar de aanbieder woont. En omdat er ook nog best veel dingen op staan die 50 euro of minder kosten, kun je – zelfs als je niet veel te besteden hebt – via deze site ontwerpen van de grote namen in de modewereld aanschaffen. Wat te denken van een sjaal van Chanel voor 50 euro, een paar schoenen van Prada voor dezelfde prijs of een rok van Donna Karan voor 25 euro? Maar ook als je schandalig veel geld uit wilt geven, kun je hier je hart ophalen met tassen en jurken van 500 euro of meer. (AB) Met bijdragen van Amanda Bulthuis, Marike Knaapen, Irene de Vette en Robbert Weij Chanel-sjaal voor 50 euro

Markplaats voor designkleding

www.designer-vintage.com

Uitgekeken op je Versace-tas? Of blijken die Gucci-schoenen bij thuiskomst toch niet zo fijn te lopen? Dan kun je ze altijd nog verkopen op www.designer-vintage.com. Deze website is speciaal bedoeld voor het kopen en verkopen van tweedehands designerkleding, -tassen en -accessoires. Je kunt gemakkelijk zoeken op productsoort, ontwerper, kleur en het land waar de aanbieder woont. En omdat er ook nog best veel dingen op staan die 50 euro of minder kosten, kun je – zelfs als je niet veel te besteden hebt – via deze site ontwerpen van de grote namen in de modewereld aanschaffen. Wat te denken van een sjaal van Chanel voor 50 euro, een paar schoenen van Prada voor dezelfde prijs of een rok van Donna Karan voor 25 euro? Maar ook als je schandalig veel geld uit wilt geven, kun je hier je hart ophalen met tassen en jurken van 500 euro of meer. (AB)

Met bijdragen van Amanda Bulthuis, Marike Knaapen, Irene de Vette en Robbert Weij