3 Goed doen

3 Goed doen Fiets kopen www.colorbike.nl, prijs per fiets: 199 euro Jezelf een nieuwe fiets cadeau doen en daarmee meteen een filantropische daad verrichten? Dat doe je als je een Color Bike koopt. Want voor elke verkochte fiets krijgt iemand in Nicaragua, Bolivia of Madagascar ook een fiets. En dat betekent dat bijvoorbeeld Scarlet Silva, die net buiten Leon (in Nicaragua) woont, nu niet meer een uur hoeft te lopen maar op de fiets naar school kan. Daardoor kan ze haar opleiding afmaken en uiteindelijk wordt dan de armoedespiraal doorbroken, is het idee. De Color Bike wordt op ‘eerlijke’ wijze in Europa in elkaar gezet en je hebt een jaar garantie op de draaiende delen, en twee jaar op het frame. Er zijn dames en heren modellen in de kleuren wit, blauw en rood. Oké, het uiterlijk van de fiets is verre van flitsend, maar voor 199 euro heb je wel een robuuste en degelijke stadsfiets. (MK) Voor de prijs van 1 koop je er 2

Fiets kopen

www.colorbike.nl, prijs per fiets: 199 euro

Jezelf een nieuwe fiets cadeau doen en daarmee meteen een filantropische daad verrichten? Dat doe je als je een Color Bike koopt. Want voor elke verkochte fiets krijgt iemand in Nicaragua, Bolivia of Madagascar ook een fiets. En dat betekent dat bijvoorbeeld Scarlet Silva, die net buiten Leon (in Nicaragua) woont, nu niet meer een uur hoeft te lopen maar op de fiets naar school kan. Daardoor kan ze haar opleiding afmaken en uiteindelijk wordt dan de armoedespiraal doorbroken, is het idee. De Color Bike wordt op ‘eerlijke’ wijze in Europa in elkaar gezet en je hebt een jaar garantie op de draaiende delen, en twee jaar op het frame. Er zijn dames en heren modellen in de kleuren wit, blauw en rood. Oké, het uiterlijk van de fiets is verre van flitsend, maar voor 199 euro heb je wel een robuuste en degelijke stadsfiets. (MK)