1 Lachen

1 Lachen 5 redenen om thuis te blijven Bert en Ernie rap www.collegehumor.com/video:1822929 Jeugdhelden Bert en Ernie figureren op de website collegehumor.com in een videoclip met de hardcore rap: G is for Gangster. De monden van Bert en Ernie bewegen griezelig goed in de maat en lopen synchroon met de tekst. De makers hebben echt hun best gedaan, de beelden lopen vloeiend in elkaar over. Vooral de grimas van Bert als hij op de drums wil gaan slaan is hilarisch. Ernie springt en vliegt door het beeld als een volwaardige rapper. Je kan de video waarderen via digg.com. Collegehumor.com heeft nog veel meer te bieden: foto’s, video’s en links. De site is ooit gemaakt door twee highschoolvrienden die op verschillende universiteiten gingen studeren en via deze site op de hoogte wilden blijven van de leukste ongein op het net. (RW) Oldschool Bert en Ernie-filmpjes gemonteerd tot een ware rapclip.

Bert en Ernie rap

www.collegehumor.com/video:1822929

Jeugdhelden Bert en Ernie figureren op de website collegehumor.com in een videoclip met de hardcore rap: G is for Gangster. De monden van Bert en Ernie bewegen griezelig goed in de maat en lopen synchroon met de tekst. De makers hebben echt hun best gedaan, de beelden lopen vloeiend in elkaar over. Vooral de grimas van Bert als hij op de drums wil gaan slaan is hilarisch. Ernie springt en vliegt door het beeld als een volwaardige rapper. Je kan de video waarderen via digg.com. Collegehumor.com heeft nog veel meer te bieden: foto’s, video’s en links. De site is ooit gemaakt door twee highschoolvrienden die op verschillende universiteiten gingen studeren en via deze site op de hoogte wilden blijven van de leukste ongein op het net. (RW)