Duveltjesstrand

Duveltjesstrand Merksem. Voor alle thuisblijvers in de Antwerpse achterstandswijk Merksem (en omstreken) is er voor het derde jaar het Duveltjesstrand; een zomerse ontmoetingsplaats op de Noordkaai. Het gratis stadsstrand is dagelijks geopend van 12.00 tot 23.00 uur (in het weekeinde tot 24 uur) voor bijvoorbeeld een partijtje beachvolley of een cocktail. Nieuw zijn dit jaar onder meer een ‘wellnessdag’ met yogasessies, gezondheidsquiz en kaart- en sjoelnamiddagen. Het district Merksem, ook wel bekend van het Antwerpse Sportpaleis, is te bereiken via de Antwerpse Ring (E19, A1, R1). Strandliefhebbers moeten wel haast maken; het Noordkaaise zand ligt er tot en met zaterdag. Bekijk het programma en een filmpje op www.levanto.be Foto Joyce van Belkom Belgie, Antwerpen,28-07-2008 Kinderen uit de buurt spelen op het duveltjesstrand in Merksem. Het strand word in de zomer op de Noordkaai gespoten voor de thuisbljvers. Merksem is een achterstandswijk van Antwerpen. Foto: Joyce van Belkom Belkom, Joyce van

Voor alle thuisblijvers in de Antwerpse achterstandswijk Merksem (en omstreken) is er voor het derde jaar het Duveltjesstrand; een zomerse ontmoetingsplaats op de Noordkaai. Het gratis stadsstrand is dagelijks geopend van 12.00 tot 23.00 uur (in het weekeinde tot 24 uur) voor bijvoorbeeld een partijtje beachvolley of een cocktail. Nieuw zijn dit jaar onder meer een ‘wellnessdag’ met yogasessies, gezondheidsquiz en kaart- en sjoelnamiddagen. Het district Merksem, ook wel bekend van het Antwerpse Sportpaleis, is te bereiken via de Antwerpse Ring (E19, A1, R1). Strandliefhebbers moeten wel haast maken; het Noordkaaise zand ligt er tot en met zaterdag.

Bekijk het programma en een filmpje op www.levanto.be